Natasja Den Toom

 
Ewald Jozefzoon
Steven Alexander David
Alex Eijsbroek
Jos van den Heuvel
David Mast
Carlos Matos
Noortje van Veller
Hans van Wingerden

Natasja kon eerder zingen dan praten. Van jongs af aan is ze dan ook al met muziek bezig en nu is muziek niet meer weg te denken uit haar leven. Na diverse zanglessen, pianolessen en jarenlange ervaring bij een musicalgezelschap kwam ze in 2002 terecht op het Utrechts Conservatorium voor de studie 'lichte muziek zang'. Ze verliet deze plek in juni 2006 weer na een vet eindexamen-concert met een mooi eindcijfer in de achterzak.

Sinds haar afstuderen heeft Natasja niet stilgezeten; ze zong o.a. in de britpop-band Number Nine, hiphop-formatie HipHopKloon en de coverband Session. Ook heeft ze gedurende de jaren een goedlopende zanglespraktijk opgebouwd.

Natasja treedt ook veel op met haar eigen band 'Natazz', waarmee ze haar eigen liedjes speelt. Vette pop met een laagje soul en een beetje feel-good is wat ze schrijft en ze hoopt weldra de hele wereld te kunnen lastig vallen met haar muziek. 

Ook heeft ze inmiddels ruime ervaring opgebouwd als backing vocalist en studio-zangeres. Zo is Natasja te horen in de jingles van Radio Drenthe, in de radio-reclame van 'Bordspelplaza.nl' op radio 538 en als één van de backing vocalisten op het nieuwe album van Erikah Karst, dat in het voorjaar van 2011 zal uitkomen. In 2012 is Natasja ook te horen als vocalist in de begeleidende band van het TV-programma 'Strictly Come Dancing'.

Erna Auf der Haar
Natasja Den Toom
Wilco van Esschoten
Jordao Loupatty
Jeanet Dorothy Martherus
Dwight Muskita
David Wilschut
Jonathan van Klaveren
 

 
 
previous next
X